30.01.2024

TÜRKİYE DİYANET VAKFI

TOPRAKKALE ŞUBESİ

ARAÇ SATIŞ ŞARTNAMESİ

Türkiye Diyanet Vakfına ait 1 Otomobilin kapalı zarf usulü ile satışı yapılacaktır.

ARACIN ÖZELLİKLERİ

Aracın Cinsi / Plakası : Otomobil 80 EY 215

Marka /Model /Yıl : Renault clio 2001

Tescil Tarihi :23.10.2001

Muhammen Bedeli :350,000 (üçyüzellibin)

Satış Tarihi :14.02.2024 (Çarşamba)

*Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine ait yukarıda cinsi, modeli , markası, tescil tarihi yazılı aracı, Türkiye Diyanet Vakfı İhale ve Satın alma talimatına göre kapalı zarf teklif usulü ihaleye çıkarılarak satılacaktır.

*İhale 14.02.2024 Çarşamba günü saat 14:00’ da Fatih Sultan Mehmet mahallesi ,Belediye caddesi no:11 adresinde bulunan Müftülük hizmet binasında yapılacaktır.

*Aracı incelemek isteyen alıcılar mesai saatleri içerisinde görebileceklerdir.

* Aracın bedeli Türkiye Diyanet Vakfı Toprakkale Şubesi Banka hesabına tamamı yatırıldıktan sonra, noterden satışı yapılarak teslim edilecektir.

*İhale kararının, karar tarihinden itibaren 15 iş günü içinde ita amirince onaylanacağı veya iptal edilebileceği, İhalenin iptal edilmesinden dolayı iştirak eden firmalar hiç bir hak talebinde bulunamaz. İta amirince onaylanmayan ihale hükümsüz sayılır.

*İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte idarenin serbest olduğu,

*İhale Komisyonu araç için öngörülen gerçek fiyat bedelini veren müşteri çıkmadıkça İhaleyi ileri bir tarihe erteleyebilir ve iptal eder.

*İhaleye katılacak olanlar aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.

a) Dilekçe Örneği (Müftülükten temin edilebilir.)

b) Kimlik Fotokopisi

c) Vekaleten katılacaklar için vekaletname örneği

d) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına noter tasdikli vekaletnameyi komisyonu vermeleri gerekmektedir.

İrtibat Telefon: 0-328 633 31 66

https://shbd.io/s/MlL62cG5     web  adresinden araç bilgilerine ulaşabilirsiniz.