14.08.2023

2023 YILI YAZ KUR'AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI

Sumbas Müftülüğü tarafından "2023 yılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı düzenlendi.
Devlet Bahçeli Çok Amaçlı Toplantı Salonunda tertip edilen programa Kaymakam Sayın Mehmet Furkan TAŞKIRAN, Sumbas Belediye Başkanı Zeki DEMİROĞLU, Mehmetli Belediye Başkanı Fatih SEYİTOĞLU, İlçe Müftüsü İbrahim AKYÜZ, İlçe Emniyet Amiri Sadi BOZDAYI, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Engin AKÇAN Kurum Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti'nin ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü İbrahim AKYÜZ; İlçemiz genelinde hamdolsun 2023 yılı Yaz Kur'an Kursu döneminde 653 öğrencimiz dini eğitim almıştır. Yazın bu sıcağında Camilerimizi ve Kur'an Kurslarımızı dolduran öğrencilere, büyük emekleri olan velilere, görevlilerimize ve katılımcılara teşekkür etti. AKYÜZ, bu organizasyonda emeği geçenlere'de şükranlarını sundu.
Program Kur'an, dua, ilahi ve şiirlerle devam etti. Kurs dönemi boyunca çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol tarafından takdim edildi.
Aşure ikramı'nın ardından 2023 yılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı sona erdi.