14.07.2023

KUR'AN'A GEÇMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Osmaniye İli Sumbas İlçe Müftülüğüne bağlı Mehmetli Beldesi Armağanlı Mahalle Camii’nde Kur'an-ı Kerim öğrenen gençler için "Kur’an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

Armağanlı Camii’nde düzenlenen merasimde, öğrencilerin coşkusuna ortak olan İlçe Müftüsü İbrahim AKYÜZ “Yavrularımızın yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere hocalarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim yavrularımızı Kur’an’ın yolunda, ailelerine ve milletimize hayırlı bir evlat olmalarını nasip eylesin" dedi. Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavet edip dualar okuduğu, ilahiler seslendirdiği programda Kur’an okumaya geçen öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Programın ardından Mahallede faaliyet gösteren işletme sahibi Yılmaz İBİCİOĞLU tarafından, kursa devam eden öğrencilere sucuk-ekmek ikramında bulunuldu.

Öğrenciler tarafından okunan Kur’an tilavetinin ardından, İlçe Müftüsü AKYÜZ’ün yapmış olduğu duanın ardından program sona erdi.