20.03.2023

ILÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE HÜZÜNLÜ VEDA

1987 yılında görev hayatına başlayan uzun zamandır İlçe Müftülüğümüze bağlı çesitli köylerde İmam-Hatip olarak görev yapan, son olarak Akdam Davutlar Mahallesi Şehit Nadir Oğlakkaya Camii'nden emekli olan Ramazan DAŞ; her ay düzenlenen Mart ayı mutat toplantıya son defa katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan emekli İmam-Hatip DAŞ; mesai arkadaşlarına görev hayatı boyunca kazanmış olduğu tecrübelerden bahsetti. Özellikle herşeyden önce  İmam-Hatiplik mesleğinin bir peygamber mesleği olduğunu, bunun herzaman bilincinde olmamız gerektiğini, bu bilinçle görevimize güçlü bir şekilde bağlanmamız gerekmektedir, ifadelerini kullandı. İlçe Müftüsü İbrahim AKYÜZ ise, hocamıza bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki hayatında ailenizle birlikte sizlere sağlık, mutluluk, afiyet ve hayırlı bir ömür diliyorum dedi.  DAŞ; daha sonra, birlikte görev yaptığı personele yazmış olduğu şiiri okuyarak helallik istedi. Vedalaşmanın ardından personele tatlı ikramında bulunuldu. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.