06.06.2024

YAZ KUR'AN KURSU EĞİTİM SEMİNERİ

İlçe Müftülüğümüzce Kur'an Kursu öğreticilerine ve din görevlilerine yönelik 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursu Uygulama Esasları kapsamında eğitim semineri düzenlendi.
Program Sumbas Ahmet Furkan UNCU konferans salonunda gerçekleştirildi. Esenli Köyü Camii İmam-Hatibi Abdussamed ÖZDEMİR'in Kur'an tilaveti, İlçe Müftümüz İbrahim AKYÜZ'ün açılış konuşması ve Kaymakamımız Sayın Mehmet Furkan TAŞKIRAN'ın din görevlilerinin özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür konuşmaları ile devam etti.
Ardından Vaiz İbrahim TAPIKARA ve Köseli Köyü Demirciler Mahalle Camii İmam-Hatibi Mustafa KAPLAN tarafından uygulama esasları hakkında sunum yapıldı. Tercübe paylaşımlarının da yapıldığı program, Müftümüz İbrahim AKYÜZ'ün katılımcılara teşekkür ve kapanış konuşmasının ardından sona erdi.