20.12.2017

TDV  KADİRLİ  ŞUBEMİZDEN  İLAN

TÜRKİYE DİYANET VAKFI  KADİRLİ ŞUBESİ

ARAÇ SATIŞ İLANI:  20/12/2017

Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesine ait 80 KM 242 Plakalı, 2006 Model, Renault Megane II Sedan Spotway 1.5 DCI tipi otomobil, Türkiye Diyanet Vakfı İhale ve Satın Alma Talimatına göre Açık Teklif Usulü ile açık artırmayla ihaleye çıkarılmıştır.

1-)İhale, otomobilin muhammen bedeli olan 31.000,00 TL üzerinden 05/01/2018 Cuma günü saat 14.00’da komisyon huzurunda Kadirli Müftülüğünde yapılacaktır.

2-)Satışa çıkarılan araç, Kadirli Müftülüğünde (Ş.Vedat Kocadallı Mahallesi, Akşemsettin cad.No:43 Kadirli / Osmaniye) mesai saatleri içerisinde izin alınarak görülebilir.

3-)Müracaatların Ş.Vedat Kocadallı Mahallesi, Akşemsettin cad.No:43 Kadirli/Osmaniye) adresindeki Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesine yapılması gerekmektedir.

4-)Satışla ilgili diğer şartlar, satış şartnamesinde belirtilmiş olup, şartname Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesinden temin edilebilir.

5-)İhaleye katılacak olanlar aşağıda sunulan belgeleri teklifleri kapsamında komisyona sunmaları gerekir.

1. Onaylı Nüfus Cüzdan Örneği veya Nüfus Cüzdanı arkalı önlü fotokopisi.
  2. Onaylı İkametgah Belgesi.
  3. Türkiye’de tebligat adresini gösterir İhale Komisyonu Başkanlığına hitaben yazılmış dilekçe.
  4. İstekli adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına Noter tasdikli vekâletname.

İlanen Duyurulur.

TÜRKİYE DİYANET VAKFI KADİRLİ ŞUBESİNE AİT 80 KM 242 PLAKALI, 2006 MODEL, RENAULT MEGANE II SEDAN SPOTWAY 1.5 DCI TİPİ OTOMOBİLİN SATIŞINA AİT ŞARTNAMEDİR.

1-Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesine ait 80 KM 242 Plakalı, 2006 Model, Renault Megane II Sedan Spotway 1.5 DCI tipi otomobil açık artırma ihale usulü ile satışa çıkarılacaktır.

2-Satış 05/01/2018 Cuma günü saat 14.00 da komisyon huzurunda Kadirli  Müftülüğünde yapılacaktır.

3- Satış ihalesi, otomobilin muhammen bedeli 31.000,00 TL üzerinden yapılacaktır.

4- Satışa katılacak talipliler tekliflerini sırası ile sözle belirteceklerdir.

5-Satış şekli peşin olup, ihaleyi alan şahıs ya da firma aracın bedelinin tamamını defaten aynı gün Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesinin T.C. Ziraat Bankası Kadirli Şubesi TR32 0001 0003 1200 0019 7558 00 IBAN nolu hesabına yatıracaktır. İhaleden çekilen, vazgeçen veya parayı yatırmayan taliplilerin satışı fesh edilip, sıradaki talipliye verilir.

6-Geçici Teminat alınmayacaktır.

7- Araç devri ile ilgili vergi, resim ve harçlarla noter vb. her türlü diğer masrafların tümü alıcıya aittir.

8-Vakfımız Kamu İhale Kanununa tabi değildir. Bu itibarla Vakıf yönetimimiz ihaleyi yapıp yapmamakta, uygun bedeli tespitte ve onaylayıp iptal etmekte tamamen serbesttir.

9-Satıştan doğabilecek her türlü masraflar alıcıya aittir.

10-Otomobili alan alıcının en geç 06/01/2018 tarihi mesai saati bitimine kadar aracın satışı üzerine alması gerekmektedir.

11-Satış sonrası araçta doğabilecek arıza ve eksik parçadan vakıf sorumlu değildir.

12-06/01/2018 tarihinden sonra meydana gelecek her türlü kazalar ve trafikçe verilecek cezalardan alıcı sorumludur.

13-İşbu şartname 14 madde olarak komisyonumuzca hazırlanmış olup, lüzumu halinde şartnameye ek maddeler eklemeye yetkilidir.

14-İhaleye katılanlar 14 (Ondört) maddelik bu şartları kabul ve taahhüt etmiş sayılır.

KOMİSYON BAŞKANI                    ÜYE                                          ÜYE                                                    ÜYE

Necati GÜNDOĞDU                    Ekrem ATAM                         Tezcan KOLUKIRIK                          H. Mustafa YÜKSEL

Vakıf Şube Bşk.                              Din Görev.                                   İş Adamı                                         Vakıf Muhasibi