20.08.2021

İlçe Müftümüz Ramazan Sancak'a veda yemeği düzenlendi.

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Müftülüğünden, Manisa İli Şehzadeler Merkez İlçesine tayin olan Müftü Ramazan Sancak'a veda yemeği düzenlendi.
           Düzenlenen programda Müftü Sancak'ı Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci, İlçe emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Süleyman Uzunoğlu ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarından helallik isteyen Sancak konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Yaklaşık yedi senedir ilçemizde hizmet ve faaliyetlerimizi yürüttük. Bu hizmetleri, İl Müftümüz Ali Çakmak'ın, daha önceki müftülerimizin, valilerimizin,vali yardımcılarımızın, kaymakamlarımızın, emniyet amirlerimizin, garnizon komutanımızın, belediye başkanlarımızın ve diğer kurum müdürlerimizin katkılarıyla yürüttük. Bu süreçte gücümüzün yettiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Cami inşaatları, Kur'an Kursu inşaatlarımız, minarelerimiz vb. hizmetlerimiz de meydana geldi. Buraya gelirken şan ve şerefle geldik. Elhamdülillah giderken de şan ve şerefle, makamımıza, müftülüğümüze, kurumumuza leke getirmeden gidiyoruz. Bu nedenle hepinize şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev yerim olan Manisa'ya yolu düşen bütün kardeşlerime kapımız her daim açıktır. Hepiniz hakkınızı helal edin. Varsa benden yana hepinize hakkım helaldir."
"Rabbim gidecekleri yerde iyi insanlarla karşılaştırsın"
           Düziçi İlçesinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sancak'a teşekkür eden Müftü Çakmak ise konuşmasında şunları söyledi, "Yaklaşık 4 aydır Ramazan Hocamızla beraber çalıştık. Hocamızın Düziçi İlçesine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Rabbim gidecekleri yerde iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah gittiği yerdeki çalışmalara ivme kazandıracaktır. Tabi ki bu çalışmaları tek başına yapması mümkün değildir. Düziçi ilçesinde yapmış olduğu hizmetlerde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının da desteğiyle bu işi başarmıştır. Allah bu süreçte hocamla birlikte hizmet eden herkesten razı olsun. Rabbim hocamızın yolunu ve bahtını açık eylesin."
Müftü Ramazan Sancak ve Eşi Fatma Sancak'a başarı belgeleri ve plaket takdim edilmesiyle devam eden program yemeğin ardından vedalaşma faslı ile sona erdi.