27.06.2018

2018 YAZ KURAN KURSU AÇILIŞ

Bahçe İlçe Müftülüğü tarafından  2018 Yaz Kur'an Kursu Açılış Programı yapıldı. 25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayan Yaz Kur'an Kursları Öğreticileri ve öğrencileri ile Bahçe Şifa Pınarı Piknik Alanında 27 Haziran 2018 Çarşamba saat:10.00'da Açılış programı düzenlendi.

Programa Bahçe İlçe Kaymakamı Müfit GÜLTEKİN, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim BAZ, Öğrenci Velileri ve bahçe halkı katıldı. Okunan Kuran-ı kerim ile başlayan program İlçe müftüsü Sayın ismet KALKAN Bey'in açılış konuşması ile devam etti. Sırası ile Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamı  konuşmalarını yaptıktan sonra Kur'an Kursu öğrencilerine yapılan ikramlar  ve oynanan oyunlarla programa devam edildi. Daha sonra programda hazır olan Suriyeli öğrencilerinin öğreticisi tarafından gerçekleştirilen konuşma sonrasında güzel temennilerle program sonlandırıldı.