31.05.2024

"Filistin, Doğu Türkistan ve Tüm Mazlumlar İçin Duaya Davet"

Osmaniye İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubesi iş birliği ile, "Filistin, Doğu Türkistan ve Tüm Mazlumlar İçin Duaya Davet" programı düzenlendi.

Program, İmam-Hatip Yunus ÖNAT'ın Kur'an tilaveti ve İl Müftü Vekili Mehmet GÜNEŞ'in açılış konuşması ile başladı.

Osmaniye'nin yerel sanatçıları, Yusuf KARABURÇ ve Muharrem ŞANARAL, güçlü sesleriyle okudukları ezgilerle programa hem coşku kattılar hem de hüzünlendirdiler. Mazlumların zaferi için umutla bayrak sallayan ve dualara amin diyen katılımcılar, zalimin karşısında, mazlumun yanında olduklarını hissettirdiler.

İnam Hatip Hüseyin Tepedelen'in okuduğu ezgi, İmam Hatip Murat YILMAZ ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin okudukları şiirler duygulu anlar yaşattı.

Program, İmam-Hatip Serkan DEMİREL ile Mahmut DURMUŞ'un Fetih Süresi okumaları ve Toprakkale İlçe Müftüsü Yakup ETİK'in dua yapması ile sona erdi.