01.08.2022

Cafer EROL

ÖZ GEÇMİŞ

1960 yılında Adana İli Kozan İlçesinde doğmuştur. 1971 yılında ilkokuldan, 1978 yılında İmam-Hatip lisesinden ve 1983 yılında da Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. 181. dönem Asteğmen olarak vatani görevini tamamlamıştır. Adana Merkez, Feke, Aladağ, Antalya, Hatay ve Mersin'de Müftülük görevlerini yürütmüştür. Sırasıyla İmam-Hatiplik, Vaizlik, İlçe Müftülüğü, Yurtdışı din görevliliği yapmıştır. 22.07.2022 tarihinde ilçemize atanmış olup, halen Kadirli İlçe Müftüsü olarak görevine devam etmektedir. Bu görevleri esnasında Kaymakamlık, Valilik ve Başkanlığımızca Teşekkürname, Takdirname ve Başarı Belgeleri ile ödüllendirilmiştir. Evli ve biri kız üçü erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.