01.09.2021

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 TEMMUZ 2021 DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI İCRA EDİLMİŞTİR.

1- 15 Temmuz 2021 Perşembe günü  öğle namazı öncesi Merkez Çarşı Camiinden; merkezi sistemden Mevlid programı düzenlenmiş ve okunan hatimlerin duası yapılmıştır.

2- İlçemizde bulunan Kore Gazileri, Kıbrıs Gazileri ve 15 Temmuz Gazileri heyet halinde evlerinde ziyaret edilerek, Gazilerimizin evlerinde Kur'anı Kerim okunmuş ve dua yapılmıştır.

3- Şehit yakınları evlerinde ziyaret edilerek Kur'anı Kerim okunmuş ve dua yapılmıştır.

4- İlçemizde bulunan Şehit kabristanı heyetler halinde Şehit yakınları ile halkımızın katılımıyla ziyaret edilerek Kur'anı Kerim okunarak dua yapılmıştır.

5- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle İlçemiz 15 Temmuz meydanında yapılan törende Kur'anı Kerim okunmuş ve hatim duası yapılmıştır.

6-15 Temmuz çarşambayı 16 Temmuz Perşembeye bağlayan gece saat 00:13' te merkezi sistemden tüm Camilerimizde Sela verilmiş ve Camilerimiz ışıklandırılmıştır.