07.10.2021

1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ VEFA HAFTASI MÜNASEBETİYLE EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

İlçe Müftülüğümüz tarafından tertip edilen programa, daha önceki yıllarda Müftülüğümüz'e bağlı çeşitli camilerden emekli olan din görevlileri katıldı. İlçe Müftümüz İbrahim AKYÜZ günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Emekli olan din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Vefa Haftalarını kutladı. 2021 yılı içerisinde emekli olan din görevlilerimize plaket takdimi İlçe Müftümüz tarafından yapıldı. Emekliye ayrılan din görevlileri Müftümüz İbrahim AKYÜZ'ü kendilerini camiler ve din görevlileri haftasında unutmayıp vefa örneği sergilediği için tebrik ettiler.
İlçe Müftümüz programa katılan din görevlilerimize ayrı, ayrı teşekkür etti. Program günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.