23.04.2019

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARI PROGRAMI

İlimiz Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizce hazırlanan “4-6 Yaş Kur’an Kursları Programı” 19 Nisan 2019 Cuma günü, Cebeli Bereket Kültür Merkezinde yapıldı.

Düzenlenen programa Osmaniye Valisi Sayın Ömer Faruk COŞKUN’un eşi Sevilay COŞKUN Hanımefendi, İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, İl Müftü  Yardımcısı Berrin ERDOĞAN, öğrenci velileri ve vatandaşlarımız katıldı.

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında  eğitim gören öğrencilerimizin, Öğretici hocaları eşliğinde hazırladıkları program İstiklal Marşı okunması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU’nun selamlama konuşması ile devam eden programda, öğrencilerimizin hazırladıkları sunumlar büyük ilgi ile takip edildi.

“4-6 Yaş Kur’an Kursları Programı”  öğrencilerimize yapılan  madalya takdimi ile sona erdi.