12.10.2023

MANEVİ DANIŞMANLAR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILADI

Osmaniye İl Müftülüğü Kyk yurtlarında görevli manevi danışmanlar 7-8-9 Ekim 2023 tarihlerinde görevli oldukları Kyk Yurtlarında öğrencileri karşılamak için stant açtı.

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencileri ülkemizin dört bir yanından Kyk yurtlarına yerleşmek için geldiler. Kyk yurtlarına yerleşmek için gelen öğrencileri ve velileri Osmaniye Kız Yurdu, Kayıboyu Kız Yurdu ve Osmaniye Karacaoğlan Erkek Yurdu'nda görevli manevi danışmanlar karşıladı.

Osmaniye İl Müftüsü Ali ÇAKMAK, öğrencileri karşılama stantlarını ziyaret ederek öğrencilerle ve öğrenci velileri ile hasbihal etti.

Manevi danışmanlar tarafından çeşitli ikramların yapıldığı öğrenci karşılama stantları tüm öğrencilerin yurtlara yerleşmesi ile son buldu.