30.05.2023

MİHRAP VE MİNBERDE " GENÇLER " VAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından toplumun bütün kesimlerine hitap eden faaliyetler icra edilmektedir. Yapılan çalışmalarda kapsamlı ve etkin bir din hizmeti sunmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda Osmaniye İl Müftülüğü’ne bağlı 31 camide “Gençlik Haftası' münasebeti ile “Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde "GENÇLER" Var” temalı program gerçekleştirilmiştir. Program, ilahiyat Fakültesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan 54 öğrencinin katılımı ile 19 Mayıs 2023 tarihinde Cuma Namazı’nda icra edilmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İlahiyat Fakültesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde "GENÇLER" Var” temalı programın, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı gözlemlenmiştir.