30.05.2023

AİLE HAFTASI ETKİNİKLERİ

Osmaniye il müftü yardımcısı, Aile ve Dini Rehberlik Büro vaiz ve görevlilerinden oluşan bir ekip, Aile Haftası dolayısıyla yakın zamanda şehit olan Resul BARUTÇU'nun ailesini ve merhum emekli İmam Hatip Hüseyin ASLAN'ın ailesini ziyaret etti.

Her iki ziyarette de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarından kitap, kartela ve dergi içeren bir çanta hediye edildi.

Şehit olduğu ilk üç günde olduğu gibi her zaman yanlarında olacaklarını hissettiren müftülük camiasına şehit annesi ve yakınları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundular.

Ayrıca din hizmetine bir ömrünü harcayan emekli İmam hatip merhum Hüseyin Aslan'ın ailesine de ziyarette bulunuldu. Eşi ve çocukları tarafından yapılan ziyaret memnuniyetle karşılandı.

Ziyaretler, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile sona erdi.