23.05.2023

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER UMREDEN DÖNDÜ

Diyanet İşleri Başkanlığı il bazında il müftülükleri bünyesinde faaliyet gösteren gençlik koordinatorlükleri faaliyetlerine katılan üniversite gençlerini umreye gönderiyor.

Bu kapsamda Osmaniye İl Müftülüğü gençlik çalışmalarında aktif görev alan ve gençlere yönelik faaliyetlere katılım sağlayanlar ile TDV Kadın Kolları çalışmalarında yer alanlar arasından seçilen gençler, il müftülüğünce belirlenen manevi rehber koordinesinde umreye götürüldü.

Umre ziyaretinden memnuniyetlerini dile getiren üniversiteli gençler "Bir çok insanın gönülden arzuladığı, ancak imkan bulamadıkları için umre yapamayan, mübarek toprakları ziyaret edemeyen insanların bulunduğunu, Başkanlığın kendilerine bu imkanı tanımasına dolayı müteşekkir olduklarını " beyan ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençlere yönelik faaliyetleri ve onları manevi bir ruh ile geleceğe hazırlamaya yönelik çalışmaları devam etmektedir.