23.05.2023

İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET

TDV Osmaniye Kadın Kolları ve Osmaniye İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü işbirliğiyle Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

Kur'an kurslarında eğitim gören işitme ve görme engelli öğrenciler ve ailelerinin de iştirak ettiği ziyaret, askeri araçlara binme, eğitimli köpeklerin gösterileri, hasbihal ve ikramlarla devam etti.

Ziyaret esnasında görme engelli Halil İbrahim ve işitme engelli Emine'nin asker üniforması giyme hayalleri gerçekleştirildi.

Aynı zamanda giyilen üniformalar, il jandarma komutanı tarafından öğrencilere hediye edildi.

Ziyaretten fazlasıyla memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ve aileleri, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Müftülük görevlileri tarafından, İl Jandarma Komutanı Can ALTUNDARAK'a ve kıymetli eşleri Yasemin ALTUNDARAK Hanımefendi'ye nazik ev sahiplikleri ve öğrencilere gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür edildi.