22.03.2023

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE DEPREMDE VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN MEVLİD PROĞRAMI

Osmaniye Valimiz Sayın Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü vesilesiyle aziz şehitlerimiz ve bölgemizi etkileyen deprem nedeniyle vefat eden vatandaşlarımız için Asri Mezarlıkta düzenlenen programa katıldılar.

Programa kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vefat eden vatandaşlarımızın aileleri katıldılar.

Müftülüğümüz personeli tarafından okunan Yasin-i Şerif’in ardından İl Müftüsü Ali Çakmak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua etti.

Programın ardından deprem nedeniyle Başkanlığımızca Koordinatör Müftü olarak ilimizde görevlendirilen Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ve İl Müftüsü Ali Çakmak mezarları ziyaret ederek fatiha okudular.