29.07.2022

İl Müftülüğünden Ulu Çınarlara Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığının “Ulu Çınarlar” projesi kapsamında müftülüğümüz tarafından oluşturulan mobil ekip ile cami görevlilerince belirlenen yaşlı, engelli, ve hastalara yönelik olarak haftanın salı ve perşembe günleri Müftü Yardımcısı, Şube Müdürü, Vaiz ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personelinin de bulunduğu ekip tarafından; yaşlı, engelli ve hastaların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirilmektedir. Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler ile Müftülük personeli ve din görevlileri ile yaşlı, engelli ve hastalar arasında gönül köprüsü kurulmaktadır.

Bu kapsamda; 28 Temmuz 2022 tarihinde İl Müftü Yardımcısı Alaaddin HANÇER başkanlığında, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli vaizler, Hacı Osmanlı Camii İmam Hatibi ve müftülüğümüzde staj yapan İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile Sinan KAHRAMAN isimli vatandaşımız ziyaret edildi. Sinan KAHRAMAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek katılımcılara teşekkür etti.