09.11.2021

Şehit Polis Memuru Davut Kaplan, Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde Dualarla Toprağa Verildi

Hatay’ın Hassa ilçesinde yol uygulaması görevindeyken trafik kazasında yaralanan Polis Memuru Davut Kaplan kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Şehidimizin Kadirli İlçesi, Tapaçlar İmam Hatip Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı, İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından kıldırıldı. Kılınan namazın ardından Şehit Polis Memuru Davut Kaplan’ın cenazesi, Kadirli Asri Mezarlıkta bulunan Garnizon şehitliğinde dualarla toprağa verildi.

Şehit Polis Memuru Davut Kaplan için düzenlenen cenaze törenine; İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcısı ve Kadirli Kaymakam Vekili Adem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.