20.09.2021

İl Müftümüz Ali Çakmak "19 Eylül Gaziler Günü" Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Programa Katıldı

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Osmaniye Valiliği tarafından Gazilerimiz ve yakınları onuruna yemek programı düzenlendi.

Programa; Vali Sayın Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Müftüsü Ali Çakmak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve Gazilerimiz ile aileleri katıldı.

Program Envar-ül Hamit Cami Müezzin Kayyımı Yunus Önat tarafından okunan Kur’an Kerim tilaveti ile başladı.

Programda daha sonra Vali Sayın Dr. Erdinç Yılmaz, tarafından bir konuşma gerçekleştirildi. Program İl Müftümüz Ali Çakmak tarafından yapılan dua ile son buldu.