16.09.2021

İl Müftümüz Ali Çakmak, Kadirli ve Sumbas İlçe Müftülüğü Eylül Ayı Mutat Aybaşı Toplantısına Katıldı

İl Müftümüz Ali Çakmak, Eylül ayı mutat aybaşı toplantısında Kadirli ve Sumbas İlçe Müftülüğü personeliyle bir araya geldi.

Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Konferans salonunda  yapılan toplantıda İl Müftümüz Ali Çakmak yapmış olduğu konuşmasında; İlimiz ve İlçelerinde Din hizmeti ve Kur’an Kursu hizmetlerinin daha etkili halde sunulması  için yapılacak olan çalışmalara değindi.

Pandemi kurallarına uyularak yapılan toplantıya, İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcıları Muhammed Değirmenci ve Alaaddin Hançer, Kadirli İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldılar.