16.10.2020

Sağlık Personeline Kitap Hediyesi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 07.01.2015 tarihinde yapılan protokol gereği hastanelerde Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti verilmektedir. Bu protokol kapsamında Osmaniye Devlet Hastanesinde; “Manevi Danışmanlık ve rehberlik birimi oluşturulmuştur. Bu birimde hasta, hasta yakını ve personele kendi talepleri çerçevesinde içinde bulundukları özel şartlarda göz önünde bulundurularak moral, motivasyon ve dini ve manevi konularda danışmanlık/rehberlik hizmeti sunulmaktadır.”

Osmaniye İl Müftülüğü Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Birimliğince düzenlenen etkinlikler kapsamında, Osmaniye Devlet Hastanesi personeline hastane manevi danışmanı Sultan YILDIZ tarafından Kur’an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı kitapları hediye edildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi Manevi Danışmanı Sultan YILDIZ bu Pandemi döneminde zor şartlarda üstün çaba gösteren ve özveriyle çalışan başta Sağlık İl Müdürümüz Sayın Hasan Öznavruz Başhekimimiz Sayın Op. Dr. Orhan EROL ve tüm sağlık personeline Osmaniye İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu adına teşekkür etti.