10.05.2020

Vaaz ve İrşat Hizmetleri Digital Ortamda "Ramazan Sohbetleri"

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini yerel televizyon ve radyo kanalları ile sosyal medya üzerinden devam ettirmeye başlamıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, dijital mecraların daha etkin ve sistematik kullanılması için 81 il müftülüğüne bir yazı göndererek, il irşat kurullarının vaaz-irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin müftülük sosyal medya hesapları vasıtasıyla yürütülmesi hususunda gerekli çalışmaları yapmasını istedi.

Yazıda belirtilen program kapsamında İl Müftülüğümüz Sosyal Medya hesapları üzerinden  vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini yerine getirmeye başladı.

Program kapsamında İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, İl Müftü Yardımcıları ve Vaizlerimiz tarafından hazırlanan Ramazan Sohbetleri programları Müftülüğümüzün sosyal medya hesaplarından yayınladı.