10.03.2020

"Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın”

08 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde, İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan tarafından "Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferans verildi.

Korkut Ata Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Sümeyye Akkoç’un  Kur 'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan tarafından verilen "Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın" konulu konferansla devam etti. Programın ilerleyen dakikalarında Osmaniye İl Müftülüğü Kur’an Kursu öğreticilerinin hazırlamış olduğu skeç, şiir, ilahi ve ney dinletisine yer verildi.

Yoğun katılımın sağlandığı ve hanımlara özel olarak verilen konferansa Osmaniye Valisi Sayın Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun hanımefendi, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun eşi Zeynep Tahiroğlu hanımefendi, Kur'an Kursu öğreticileri ve vatandaşlar katıldılar.