29.02.2020

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Batuhan TANK Kadirli İlçesinde Dualarla Toprağa Verildi

İdlib'deki hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Batuhan Tank Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Şehidimiz için Kadirli Şehit Yaşar Tank Camiinde kılınan cenaze namazı İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırıldı. Kılınan namazın ardından şehit Uzman Onbaşı Batuhan Tank, Kadirli Asri Mezarlığındaki Garnizon Şehitliğinde dualarla toprağa verildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Batuhan Tank için düzenlenen cenaze törenine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Adnan Ertem, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, 25-26. Dönem Osmaniye Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ertuğrul Sağlam, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ve ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, ilçe ve kasaba belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.