13.06.2024

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI EZANI GÜZEL OKUMA VE ETKİLİ HUTBE SUNUMU YARIŞMALARI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri arasında Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmaları düzenlendi.

İl Müftü Vekili Mehmet GÜNEŞ’in komisyon başkanlığını yaptığı Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmaları 11.06.2024 Salı günü saat 09:30’da Bülbül Camii’nde düzenlendi.

Yapılan yarışmalarda Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Merkez Sunar Nuri Çomu Camii Müezzin Kayyımı Ferhat EMİRSOYLU birinci olurken Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Düziçi İlçesi Böcekli Kasabası Celiller Mahallesi Camii İmam Hatibi Ferhat DOĞAN birinci olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandılar.