28.10.2021

KİTAP OKU-YORUM

Başkanlığımız, din görevlilerine yönelik okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesini önemsemektedir. Bu kapsamda din görevlilerin yeterliliklerine ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 2021 yılı eylem planı çerçevesinde ülke genelinde kitap okuma projesinin başlatılması kararlaştırılmıştır. İlçe müftülüğümüz de bu çerçevede 12 ay süreli okuma grupları oluşturmak suretiyle din görevlilerinin her ay belirlenen kitap-dergi okumaları ve akabinde müzakere için bir araya gelmelerini sağlamaktadır. İlçe müftümüz Necati GÜNDOĞDU başta olmak üzere, Şube Müdürü Malik Ejder BAŞEL, Din hizmetleri uzmanı Mehmet BOSTAN, Murakıp Hasan Ali AKTAŞ, vaizler Hüseyin TIRAŞ ve Hüseyin ASLAN gruplara refakat etmektedir.