26.10.2021

BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜ KADİRLİ'DEN

YARIŞMADA 1. VE 3. KADİRLİ'DEN

Ahilik teşkilatının üstün ahlaki değerlerinin toplum nezdinde önemsenmesi; Ahilik teşkilatının kurucusu, İslam alimi Ahi Evran-ı Veli’nin anılması amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik “Ahilik ve Helal Bilinci” konulu resim yarışması düzenledi. İl geneli yapılan yarışmada İlçemizden Mehmet Nuri Arıoğlu Ortaokulu öğrencisi Fatma Nur Alptekin birinci, Şehit Cevdet Paşa Ortaokulu öğrencisi Bora Çiçekli üçüncü oldu. İlçemiz öğrencileri Fatma Nur ALPTEKİN ve Bora ÇİÇEKLİ' ye ödülleri müftümüz Necati GÜNDOĞDU tarafından müftülükte verildi. Müftümüz Necati GÜNDOĞDU, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilere yarışmaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek dereceye giren öğrencilere de başarılar diledi.