18.06.2018

TDV  KADİRLİ  ŞUBEMİZDEN  İLAN

TÜRKİYE DİYANET VAKFI  KADİRLİ ŞUBESİ

ARAÇ SATIŞ İLANI:  18/06/2018

Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesine ait  80 AH 730 plakalı 1996 model, rengi beyaz fort transit LCX tipi minibüs ve 80 KD 573 plakalı Renault 1993 model, rengi gece mavisi R-1339 tipi otomobil, Türkiye Diyanet Vakfı İhale ve Satın Alma Talimatına göre Açık Teklif Usulü ile açık artırmayla ihaleye çıkarılmıştır.

1-)İhale, fort transit LCX tipi minibüs muhammen bedeli olan 9.000,00 TL; ve Renault 1993 model otomobilin muhammen bedeli olan 9.500,00 TL üzerinden, 06/07/2018 Cuma günü saat 14.00’da komisyon huzurunda Kadirli Müftülüğünde yapılacaktır.

2-)Satışa çıkarılan araç, Kadirli Müftülüğünde (Ş.Vedat Kocadallı Mahallesi, Akşemsettin cad.No:43 Kadirli / Osmaniye) mesai saatleri içerisinde izin alınarak görülebilir.

3-)Müracaatların Ş.Vedat Kocadallı Mahallesi, Akşemsettin cad.No:43 Kadirli/Osmaniye) adresindeki Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesine yapılması gerekmektedir.

4-)Satışla ilgili diğer şartlar, satış şartnamesinde belirtilmiş olup, şartname Türkiye Diyanet Vakfı Kadirli Şubesinden temin edilebilir.

5-)İhaleye katılacak olanlar aşağıda sunulan belgeleri teklifleri kapsamında komisyona sunmaları gerekir.

1. Onaylı Nüfus Cüzdan Örneği veya Nüfus Cüzdanı arkalı önlü fotokopisi.
  2. Onaylı İkametgah Belgesi.
  3. Türkiye’de tebligat adresini gösterir İhale Komisyonu Başkanlığına hitaben yazılmış dilekçe.
  4. İstekli adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına Noter tasdikli vekâletname.

İlanen Duyurulur.