17.01.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KONFERANS

İlçe Müftlüğümüz Aile içi huzurun devamı ve şiddetin sonlandırılması için bayanlara yönelik ikinci konferansı düzenledi. Omaniye İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Sultan YILDIZ'ın  ve Osmaniye Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Aile ve Eğitim Uzmanı Ayça UÇAR DEMİR'in Konuk olduğu koonferans, Merkez Cumhuriyet Camii'nde yapıldı. Hasanbeyli İlçe Merkez ve Köylerden Konferansa gelen Bayanlar, İlçe Müftülüğümüze memnuniyetlerini dile getirerek teşekür ettiler. Bu tür programların devam etmesini isteyen bayanlar programdan çok istifade ettiklerini ve faydalı olduğunu beyan ettiler. Konferansımız, Kur'an Kursu Öğreticisi Evin ÇİFTCİ Hoca Hanım'ın konuk konuşmacılara plaket taktimiyle sona erdi.