10.11.2021

CAMİ VE ÇOCUK BULUŞMALARI

İlçemiz Merkez Ağcabey Camiinde düzenlen “Cami ve Çocuk” buluşması programında İlçe Müftümüz Mustafa Erdem ve İl Müftüsü Ali Çakmak çocuklarla bir araya geldi. Yatsı namazına müteakip düzenlenen programa yaklaşık 50 çocuğumuz katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen “Cami ve Çocuk” buluşmasına katılan İl Müftüsü Ali Çakmak yapmış olduğu konuşmasında; "Çocuklar bizim geleceğimizin teminatı ve bize Allah'ın emaneti. Yavrularımızın maddi gereksinimlerini karşıladığımız kadar, manevi ihtiyaçlarına da cevap vermeliyiz. Kur'an-ı Kerim'de buyrulan ailene namazı emret, sen de ona devam et ilahi emri gereğince, hepimize büyük sorumluluklar düşmekte. İşte cami ve çocuk buluşmaları bu yönüyle önemli, değerli hocalarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Program sonunda İl Müftüsü Ali Çakmak, İlçe Müftümüz Mustafa Erdem ve katılımcılar tarafından çocuklara hediye verildi..