16.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA DİN GÖNÜLLÜLERİ BULUŞTU

Her yıl 1-7  Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası İlçe Müftülüğümüz tarafından bir dizi etkinliklerle kutlandı. Hafta çerçevesinde 07 Ekim 2019 Perşembe günü saat:13:30'da çalışan ve emekli olan din görevlilerimiz "Birlik ve Beraberlik" buluşmasında bir araya geldi.

Yapılan program Yukarı Kardere Köyü Gaziler Mahallesi İmam Hatibi Hüseyin PİŞKİN hocamızın okuduğu Kur'an-ı Kerim İle başladı. Daha sonra bütün katılımcılara selamlama konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Sayın Yusuf AĞBAYRAM yaptığı veciz konuşmanın ardından katılımcılara teşekkür etti. Emekli müftümüz Recep ÇOBAN hocamızın konuşmasından sonra Bahçe Beşediye Başkanı Sayın İbrahim Baz bey konuşmalarını gerçekleştirdi.

Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Bahçe Kaymakamı Sayın Müfit GÜLTEKİN bey başka bir toplantıya katılmak üzere aramızdan ayrılıken Osmaniye AKP Milletvekili Sayın Mücahid DURMUŞOĞLU gönderdiği mesajla tüm personelimizin ve emeklilerimiz haftasını kutladı.