02.09.2019

"NAMAZIMI KILIYORUM, PUANLARIMI TOPLUYORUM" PROJESİ KAPSAMINDA GAZİANTEP GEZİSİ

Bahçe ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Namazımı Camide Kılıyorum Puanlarımı Topluyorum" projesi dahilinde ilk 30'a giren öğrencilerimiz Gaziantep gezisi ile ödüllendirildi.

60 gün boyunca toplanan kartlar İlçe müftülüğümüze teslim edildi. Sayımı yapılan kartlar ve toplanan puanların karşılığında en yüksek puanı toplayan ilk 30 erkek ve kız öğrenci Gaziantep Hayvanat Bahçesine geziye götürüldü. 03.08.2019 Cumartesi Saat:07.00'de ilçe müftülüğümüz önünden İlçe Müftümüz Sayın Yusuf AĞBAYRAM hocamızın uğurlamasıyla başlayan başlayan gezi akşam 18:00'de son buldu.

Hayvanat Bahçesi gezildikten sonra  İslam Bilim ve Tarih Müzesi en son ise Gaziantep Savaş Müzesi gezildi. Gezide gözetmenlik yapan; Mustafa YILMAZ, Osman BEGEÇ, Seyyit SAĞLAM, Mehmet SOYLU,Gülsüm AK ve Hatice ÇELİK hocalarımıza, Gaziantep'te öğrencilerimize ikramda bulunan Yusuf  KİRAZ hocamıza ve öğrencilerimize rehberlik eden Abdullah AĞBAYRAM hocamıza