13.05.2019

HAFIZLIK ÖDÜL TÖRENİ

Bahçe İlçe Müftülüğüne bağlı İclal Başer Kur'an Kursunda Hafızlık eğitimini tamamlayıp belgelerini hak eden hafizelere diplomaları ve hadiye takdimi yapıldı.

30 nisan 2019 tarihinde Bahçe İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda saat:11.00'da yapılan programa B Bahçe İlçe Kaymakamı Müfit GÜLTEKİN, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim BAZ, Emniyet Amiri Garnizon Komutanı, Daire Amirleri ve öğrencilerimizin velileri katıldı.

İskanevleri Şehit Tuncay Akyüz Camii İmam-Hatibi Mustafa YILMAZ'ın sunumuyla başlayan program Yukarı Kardere Köyü Gaziler Mahallesi İmam Hatibi Hüseyin PİŞKİN hocamızın kur'an Tilaveti ile devam etti. Selamlama konuşmasını yapan İlçe Müftü Vekilimiz Alaaddin HANÇER katılımcılara ve öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımıza teşekkür etti. Daha sonra sahneye çağırılan Osmaniye İl Müftü Vekili Ahmet DEMİRER'in yaptığı konuşma ile sona gelinen programda Öğreticilerimize plaket, öğrencilerimize diploma ve hediyeleri takdim edildi.

Bayanlara yönelik saat :14.00'de yapılan Taç Giydirme programıyla hafizlarımıza yönelik programımız son buldu.

Emeği geçenleri kutluyoruz.