28.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ BAHÇEDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI

2018 Mevlidi Nebi haftası ilçemizde coşkuyla kutlandı. Bu hafta münasebetiyle yapılan organizasyonlarla hafta boyunca farkındalık oluşturlup Alemlere rahmet Olarak gönderilen peygamberimiz daha çok anlatılıp daha çok anlaşılmaya çalışıldı.

21.11.2018  Çarşamba günü yapılan konferansla zirve yapan Mevlid-i Nebi haftası bütün güzellikleriyle dopdolu kutlandı. Kahramanmaraş İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Nuri KAHVECİ Bey'in konuşmacı olarak katıldığı konferans saat 19:30'da başladı. istiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından Kaman Köyü İmam Hatibi Üsame Çubuk Hocamızın okuduğu Kur'an-ı kerimle program devam etti.

Hasanbeyli İlçe Müftüsü Bahçe İlçe Müftü Vekili Sayın Alaaddin HANÇER hocamızın Açılış KOnuşmasının ardından, Hz peygamber ve Gençlik Konulu Kompozisyon ve Şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Daha sonra söz günün hatibine bırakılarak Prof. Dr. Nuri KAHVECİ sahneye davet edildi. konferansın ardından Nuri KAHVECİ beyi Plaket ve çicek takdim edildi.

Programa  Bahçe İlçe Kaymakamı Müfit GÜLTEKİN, Belediye Başkanı İbrahim Baz, Emniyet Amiri, Garnizon KOmutanı, Daire amirleri ve bahçe halkı katıldı. emeği geçen tüm personellerimize, İlim Yayma Cemiyeti Bahçe Şubesi çalışanlarına ve tüm katılımcılara teşekkürler...