14.10.2019

Hafız Kız Öğrencilerimiz İçin Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde "Hafızlık Merasimi" Düzenlendi

Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı Elif Körlü ve Gülistan Kur’an Kurslarında hafızlıklarını tamamlayan hafızlarımız için,  Ahmet Şekip ERSOY Kültür Merkezinde Hafızlık Merasimi düzenlendi. Merasime Osmaniye Valisi Ömer Faruk COŞKUN'un eşi Sevilay COŞKUN hanımefendi, İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU'nun eşi Zeynep TAHİROĞLU, kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin eşleri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Hafızların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, okunan şiir ve ilahilerin ardından öğrencilerimiz tarafından piyes sergilendi.  Taç merasimi ve hediye takdiminden sonra, program yapılan dua ile sona erdi.