20.04.2018

DİN İSTİSMARI İLE MÜCADELE SEMİNERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca dini, milli ve manevi değerlerimizi istismar eden FETÖ, DEAŞ vb. örgütlere karşı Kur’an ve Sünnete dayalı sahih dini bilgi ile toplumu aydınlatma ve din istismarına karşı milletimizi bilinçlendirmek amacıyla ülke genelinde toplumun farklı kesimlerine yönelik olarak “Din İstismarı ile Mücadele Seminerleri” gerçekleştirilmektedir.

Diyanet İşleri Başlanlığı Müşaviri Hasan BAŞİŞ'in Moderatörlüğünde Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Fatih AKKOCA Dehşete Dayalı Bir Din İstismarı DEAŞ, Kayseri İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza GÜNER Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü FETÖ  konularında;

19.04.2018 Perşembe günü;

Saat 09.30'da Osmaniye Merkez Cebeli Bereket Kültür Merkezinde İlimiz ve bağlı İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İlçe Müftüleri, Vaizler, K.K.Öğreticileri, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımıyla Personel Toplantısı,

Saat 14.00'de ORT TV programı,

Saat 16.00'da Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Konferans Salonunda  Kurum Amirleri ve STK Temsilcilerine Bilgilendirme Toplantısı,

Saat 20.00'de KYK Kız Öğrenci Yurdunda Üniversite Öğrencilerine Yönelik Konferans.

20.04.2018 Cuma günü;

Saat 10.00'da İl Müftülüğü Konferans salonunda İlimiz Merkezinde görev yapan Kur'an Kursu Öğreticileri ve Öğrencilerine Kayseri İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza GÜNER Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü FETÖ konusunda sunumlarını yaptılar.