16.04.2018

AYLIK MUTAD TOPLANTI VE KONFERANS

Her ay personele yönelik yapılan aylık mutad toplantıda, 2018 yılı Aile haftası etkinlikleri kapsamında Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN hocamızın  " Adalet ve İhsan Bağlamında Aile "  konulu konferansı 16.04.2018 Pazartesi günü saat 09.30 da Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde İlimiz merkez, kasaba  ve köylerde görev yapan bütün personelin, ailelerinin ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla düzenlendi.

Program, Merkez Alibeyli Camii Müezzin - Kayyımı Bilal AKBULUT'un Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu'nun yapmış olduğu açış konuşmasının ardından Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN'ın  " Adalet ve İhsan Bağlamında Aile "  konulu konferansı ile sona erdi.