25.09.2017

ŞEHİT İŞÇİ OSMAN SOYLU, BAHÇE İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, Tekeli Taburu’na bağlı 2867 rakımlı tepeye, sınırın Irak tarafından bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırı sonucu, modüler üs bölgesi çalışmasında görevli iken şehit olan işçi Osman Soylu, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toprağa verildi.

Şehidimizin Ağcabey Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Osmaniye eski Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bukan, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Osman Soylu'nun cenazesi Yeşilyurt mezarlığına defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk bayrağı, Şehidimizin eşine Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından verildi.

Diyanet camiası olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.