09.09.2017

ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ MUSTAFA SEFA KÖK, OSMANİYE'NİN DERVİŞLİ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Bingöl'ün Adaklı ilçesi kırsalında icra edilen operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Sefa Kök, Osmaniye Merkez Dervişli Köyünde toprağa verildi.

Şehidimiz için Dervişli Köyünde düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkan Vekili Rıfat Şahin, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Sefa Kök'ün cenazesi Dervişli Köyü Mezarlığına defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerinde sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin babasına Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından verildi. Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş ise Şehidimizin eşine Türk bayrağı verdi.

Diyanet camiası olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.