31.08.2017

KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE ŞEHİTLİK ZİYARETLERİ

Kurban Bayramı arifesinde Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, şehitlikleri ziyaret ettiler. Şehitlerimizin kabirlerine karanfillerin bırakıldığı ziyarette; Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz bulundu.

Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret öncesinde Fatih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitlerimiz için dua etti.  Duanın ardından, Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek mezarlara karanfil bıraktılar. Ziyaret sırasında şehit yakınları ile bayramlaşan Vali Coşkun ve protokol mensupları, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiler.