31.08.2017

KURBAN BAYRAMI AREFESİNDE ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE ZİYARETLER

Kurban Bayramı arifesinde şehitlerimizin aileleri ziyaret edildi. Ziyarette Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'un yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri de bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve beraberindekiler Şehit Polis Memuru Mehmet Karacatilki'nin annesi ve babasını, Şehit Polis Memuru Recep Önder'in eşi ve çocuklarını, Şehit Piyade Onbaşı Murat Karaman'ın anne ve babasını, Şehit Polis Memuru Ahmet Tıraş'ın eşi ve çocuklarını, son olarak da Şehit Polis Memuru Mehmet Karacatilki'nin eşi ve çocuklarını ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında Fatih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş Kuran-ı Kerim okudu. Ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitlerimiz için dua etti.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları şehitlerimizin ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiler. Şehitlerimizin ailelerinin bayramlarını da kutlayan Vali Coşkun, "Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Aileleri bizlere birer emanettirler. Her zaman onların yanlarında olacağız" diye konuştu.