22.08.2017

SON KAFİLE HACI ADAYLARIMIZI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADIK

Diyanet İşleri Başkanlığı 2017 yılı hac organizasyonu ile Hacca gidecek hacı adayları için düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandı

Osmaniye’den hac ibadetini ifa etmek üzere Kutlu yolculuğa çıkan  Adana 12. Kafile 4.Gurup (22 Kişi) hacı adayları için Merkez İmamı Azam Camiinde düzenlenen programa İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU ile din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı programla kutsal topraklara uğurlandılar. Merkez İmamı Azam Camiinde, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program din görevlilerinin icra ettikleri ilahi, kaside ve salavat-ı şerife ile devam etti.

İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, burada yaptığı konuşmada, hacı adaylarından ülkemizdeki birlik ve beraberliğin daim olması, vatanımız, milletimiz ve İslam aleminin huzur ve sükûneti için, askerimiz ve polislerimiz için bol bol dua etmelerini istedi.

Program Müftü Tahiroğlu’nun yaptığı duanın ardından tekbirler ve salâvatlarla hacı adaylarının otobüslere bindirilerek uğurlanması ile sona erdi.