18.08.2017

CAMİ - ÇOCUK BULUŞMALARI

Diyanet İşleri Başkanılığı tarafından 2017 yılı yaz döneminde camiyle çocukların buluşturulmasını ve çocukların camiye gönül rahatlığı ile gelebilmelerini sağlamak maksadıyla Cami Çocuk Buluşması Merkez Selahaddin Eyyubi camiinde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu'nun da katıldığı programa ilgi oldukça yoğundu.Programa Selahaddin Eyyubi Cami yaz kursu öğrencileri ve velileri, komşu camilerin öğrenci ve hocaları, mahalle sakinleri ve cami cemaati de katıldı. Programda öğrencilerin etkimlikleri ve sunumları görülmeye değerdi. Programda K. Kerim tilaveti, ilahiler , şiirler, vaaz sunumu, hutbe okunması, tiyatro gösterisi, yarışmalar, ödüller ve ikramlarla dolu dolu bir pogram yaşandı.

İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu konuşmasında cami - çocuk buluşmasının ve yaz kurslarının önemini anlattı. Programın sunumunu yapan ve emeği geçen Selahaddin Eyyubi Camii İmam - Hatibi Murat Yılmaz, Kur'an Kursu Öğreticisi Miyase Poyraz, Müezzin Kayyım Muhammed Günay ve Konca Camii Müezzin - Kayyımı Hüseyin Tepedelen hocalarımıza , öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür etti.