19.06.2017

2017 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİLİ HUTBE SUNUMU BÖLGE YARIŞMASI ZAFER CAMİİNDE YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 2017 yılı " Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle erkek Kur'an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin-kayyımlar arasında "Etkili Hutbe Sunumu" bölge finali yarışması merkez Zafer Camiinde vatandaşlarımızın ve din görevlilerimizin katılımı ile yapıldı.

Bölge yarışmasında Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin, Kilis, Karaman ve İlimizden İl birincileri hutbe sunumu yaptılar.

İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu'nun başkanlığındaki komisyonun değerlendirmesi sonucu K.Maras'tan Mehmet Eskikömeç bölge birincisi olurken Mersin'den Cuma Akkuş ikinci, Adana'dan Ali Akdere üçüncü oldu.

Program sonunda dereceye giren din görevlilerimize çeşitli hediyeler verildi.