23.05.2017

OSMANİYE İL MÜFTÜLÜĞÜ GÖREVLİLERİ ARASINDA MASA TENİSİ TURNUVASI

Osmaniye Selahaddin Eyyubi Cami Din Görevlileri Muhammed GÜNAY ve Murat YILMAZ tarafından düzenlenen "Din Görevlileri Arası Masa Tenisi Turnuvası" sona erdi. Yaklaşık bir ay süren turnuvaya 100'e yakın din görevlisi müracaat etti, 58 din görevlisi maç yapma imkanı buldu. Oldukça başarılı geçen turnuvanın finali ise görülmeye değerdi. Final maçlarına çok sayıda din görevlisi ile İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU ve OKÜ İlahiyat Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Arif ATALAY' da katıldı. Final maçları öncesi Yrd. Doç. Dr. Arif ATALAY ve Murat YILMAZ'ın yaptığı gösteri maçını Arif  ATALAY hocamız kazandı. Final maçları sonunda: Turnuvada 1.Hanifi KÜRTÜL 2. D.Mehmet DEMİR 3.İsmail KARAKOYUN ve 4.Bedrettin YILDIRIM hocamız oldu. İlk dörde giren hocalarımız ödüllerini İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU'ndan aldılar.