27.04.2018

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ İDRİS ÖZER DUALARLA UĞURLANDI

Görevli olduğu Suriye’nin Halep kentine bağlı Mare üs bölgesinde icra edilen faaliyetler esnasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdris Özer Osmaniye Merkez Akyar Köyünde toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hacı Ali Büber, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu tarafından Akyar Köyü Mezarlığında kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş İdris Özer’in cenazesi Akyar Köyü mezarlığına defnedildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Şehidimizin babasına, Şehidimizin tabutu üzerinde sarılı olan Türk bayrağını verdi.

Diyanet camiası olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.