18.10.2017

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ FURKAN AYDIN BAHÇE İLÇESİ YAYLALIK KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hakkâri’nin Çukurca İlçesi Zer Tepe bölgesinde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen el yapımı patlayıcı saldırısı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın Osmaniye'nin Bahçe ilçesinin Yaylalık Köyünde toprağa verildi.

Şehidimiz için Bahçe İlçesi Ağcabey Camiinde düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç,Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın’ın cenazesi Yaylalık Köyü Mezarlığına defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerinde sarılı olan Türk Bayrağı, Şehidimizin annesine Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından verildi. Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ise Şehidimizin eşine Türk Bayrağı verdi.

Diyanet camiası olarak, şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.